The Voice'14

Radio Køge Open Air 2014

Igår var der Radio Køge Open Air og jeg var selvfølgelig med. Det var Radio Køge der holdte det og det var lidt ligesom en radio udsendelse, hvor kunstnerne sang i ca 20 min hver, og så havde de en surprise, som var den sidste der spillede. Dem der spillede var: Pharfar, Wafande, Kaka, Adam Daniel, Julie Bjerre, Ida Emilie, Toomanylefthands, Xander, Ankerstjerne, Julias Moon, Ronni Garner, Tim Schou, og deres surprise var Emmelie De Forrest og alle var vilde over det var hende. Mange havde gættet på Rasmus Seebach, Burhan G og Joey Moe. Ingen havde regnet med det var hende. Det var første gang jeg så hende live og hun var virkelig god.

Hvis i ikke ved det, er Julie Bjerre hende var vandt Mentor, Tim Schou har været med  i A Friend In London, Adam Daniel er en ny kunstner og Ronni Garner er ham der laver “sjove” og dårlige jokes videoer på Facebook. I kan tjekke Julie Bjerres facebook side ud HER og Ronni Garners HER

IMG_3137IMG_3155IMG_3157IMG_3195IMG_3144

/ Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Voice'14