Omkring vores blog

Omkring vores blog

Hej

Vores navne er Emma og Camilla. Vi er 16 og 15 år og vi bor i hver vores del af Danmark, men det holder os ikke fra at starte en blog sammen. Vi har før haft en blog der hed ‘ 2 lifes one blog’, men den valgte vi at slette selvom den gik virkelig godt. Men nu er vi tilbage. Vi vil som sagt blogge om oplevelser, mode, vores liv, rejser og de ting der nu kan ske i vores liv. Vi vil lave opslag 2-4 gange om ugen, alt efter hvornår vi nu har tid. Emma starter på efterskole her efter ferien, men det er jeg sikker på hun nok selv vil skrive mere om.

Jeg vil skrive lidt omkring mig og så vil Emma skrive lidt om sig selv længere nede.

Mit navn er som sagt Camilla og jeg er 15 år gammel. Jeg fylder 16 her senere på året. Jeg starter i 9 klasse og jeg er spejder i min fritid. Jeg bruger en del tid på nettet, som Instagram, Snapchat, Facebook og alle de andre ting der nu findes. Jeg har også en anden blog, hvor jeg kun deler billeder som jeg selv tager. I er velkommen til at se den, ved bare at klikke her på linket. Jeg kender Emma fra Facebook, hvor vi begyndte at skrive sammen. Jeg har aldrig mødt hende, men det håber jeg en dag at gøre. Men jeg vil ligge nogle links ind til hvor i ellers kan finde mig.

Min foto blog: saaugaardfotografering.bloggersdelight.dk

Instagram: camilla_saaugaard

Twitter: camilla_believe

Hej alle sammen. Mit navn er så Emma, som Camilla har fortalt jeg. Jeg er næsten lige fyldt 16 år, og kommer fra Jylland eller Jydeland som mange af mine sjællandske venner kalder det. Jeg har lige afsluttet 9.klasse, og skal begynde på efterskole her efter sommerferien. Når jeg ikke går i skole bruger jeg meget af min tid på arbejde, venner og fitness. Som Camilla nævnte øverst oppe er vi ikke helt nye på blogger fronten. Vi har før haft en blog sammen, meget succesrig endda. Det gik desværre bare ikke helt, hvilket man kun kan bebrejde mig for. Heldigvis er vi tilbage med en ny og meget bedre blog!

Men vi håber i vil følge med og dele vores side!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omkring vores blog