Fotos

Make up

Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg om det make up jeg bruger til hver dag. Jeg bruger ikke det helt store, men tænkte at jeg ville vise jer det alligevel. Jeg vil skrive hvor det er fra, hvad det koster og hvad jeg synes om det.

Mascara:

Rimmel London Volume Million Lashes So Couture. Den koster 140 kr og jeg elsker den. Jeg plejer ikke og købe mascara til 140 kr, da jeg synes at de billige er gode nok. Men jeg købte den her på tilbud engang og jeg elsker den! Den gør ens øjenvipper fyldigere og længere. Der var engang en der spurgte om jeg havde falske øjenvipper på. Jeg kan klart anbefale den og den er virkelig alle pengene værd!

Dagcreme:

Garnier Nordic Moisture Match. Den koster 60 kr for 50 ml, hvilket jeg synes er ret billigt, da den holder virkelig længe. Det ligner ikke der er særlig meget i bøtten, men den holder længe og jeg har kun brugt 1 op indtil videre. Jeg bruger den inden jeg ligger min foundation, da jeg synes at det giver et pænere resultat. Og så fugter den også ens hud, og der står at den skal anvendes morgen og aften, men jeg bruger den kun om morgen. Jeg vil klart anbefale den, hvis folk gerne vil have en flot foundation.

Foundation: 

Rimmel London Stay Matte Foundation. Den koster 70 kr. Jeg synes ikke det er dyrt, da der er meget produkt i og den holder længe. Jeg er igang med min nummer 2, og jeg har haft den første i lang tid. Det er den eneste foundation jeg kan lide, da jeg synes at den ligger pænest på min hud. Den dækker ret godt synes jeg, så hvis man har lidt rødme, dækker den det virkelig godt.

Pudder:

Rimmel London Stay Matte Powder. Den koster 50 kr og det synes jeg er billigt. Den holder rigtig længe og der er meget produkt i. Der går ret længe, før jeg har nået bunden. Jeg bruger den efter jeg har lagt min foundation, for at sætte den helt. Jeg kender mange der elsker den og jeg kan også helt klart selv anbefale den.

Eyeliner:

Gosh Eye Liner Pen Liquid Brown. Den koster 80 kr. Jeg har valgt den brune, da jeg synes at den er bedre end den sorte. Man kan ikke se at den er brun, når man har den på eller når man tager den på. Jeg synes ikke at den sorte holder særlig godt, men det synes jeg at den brune gør. Og jeg kan klart anbefale den, hvis i leder efter en god eyeliner og en som holder godt. Den holder stort set hele dagen.

Øjenbryns pensel:

Rimmel London Eyebrow Pencil. Den koster 50 kr. Jeg plejede kun at bruge den fra H&M til en 20’er, men nu kan jeg bedre lide den her. Den fra H&M er god, men jeg synes bedre om denne her. Og jeg elsker at der sidder en børste på låget, så man lige kan rette dem og selvom man spidser den, holder den virkelig længe og det er ikke særlig tit at man behøver at spidse den. Den fås i lysebrun, mørkebrun og sort, og jeg bruger den lysebrune, som har lidt mørk i sig, dog ikke noget der har en stor betydning.

 

Ikke navngivet/ Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotos